Ce mesaje i-au transmis artiştii lui Toader Păun, de ziua lui – AUDIO

Toader Păun, născut pe 8 martie, a avut parte de o surpriză din partea artiştilor, în direct la radio, în emisiunea Drum cu Prioritate, cu Radu Constantinescu.

Invitaţii lui Toader Păun din Clubul de Seară s-au adunat laolaltă pentru a-i transmite cele mai emoţionante mesaje de “La mulţi ani”.

Călin Goia, Cleopatra Stratan, Emilian, Alexandra Ungureanu, Florian Rus, Paul Iorga, Mirela Retegan, Delia Rus, Tudor Ionescu de la Fly Project sau Andreea Antonescu sunt doar câţiva dintre cei care au avut un mesaj emoţionant pentru Toader Păun, realizatorul emisiunii Clubul de Seară de la Europa FM.

“Împreună cu colegii mei de la Voltaj îţi urăm la mulţi ani, să faci în continuare emisiuni la fel de frumoase şi să rămâi mereu ca la 20 de ani” i-a transmis Călin Goia.

“Vreau să-ţi urez la mulţi ani şi o zi ca o lumină, aşa cum eşti şi tu. Te îmbrăţişez şi te pup. Abia aştept să ne vedem la Europa FM, între prieteni, ca de obicei”, este mesajul Alexandrei Ungureanu pentru Toader Păun.

Să ştii că te iubesc din toată inimioara mea. Nu am exagerat atunci când am spus că te-aş clona şi aş vrea ca toată lumea să aibă aproape un om ca tine. Esti un coleg minunat, un om minunat. Îi mulţumesc mamei tale, care te-a crescut atât de frumos şi care ni te-a dat nouă, i-a spus Mirela Retegan, realizatoarea emisiunii Antrenorul Părinţilor de la Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS