Confidenţialitate

Ce au făcut în Malta câștigătorii concursului Trash The Dress – VIDEO

După șapte nopți de vis petrecute în Malta, câștigătorii concursului ”Trash the dress în Malta” au revenit în România.

Alina și Adrian Stan au avut parte de zile însorite în care au descoperit Malta și Gozo, cele mai mari două insule care formează arhipelagul Maltez.

Dincolo de excursiile organizate de Malta Travel în cele mai populare locuri din Malta, surprizele culinare și Festa (o sărbătoare tradițională malteză spectaculoasă prin focurile de artificii care o însoțesc), cei doi îndrăgostiți au devenit vedete în aceste zile, având parte de aplauze și multe cuvinte frumoase peste tot pe unde au apărut în costumele pe care și le-au adus pentru ședințele foto realizate de Lucian Rob după un scenariu de Corina Rob, redactor-șef al revistei Turism Club.

Chiar dacă rochia de mireasă a trecut prin mai multe ședințe foto, inclusiv unele neconvenționale direct în Marea Mediterană, cei doi spun că nu regretă că acum aceasta nu mai arată impecabil.

”Am distrus rochia de mireasă și am rămas cu cele mai frumoase amintiri”, mărturisește Alina.

Concursul organizat de Europa FM și Malta Travel s-a desfășurat în februarie și s-a încheiat chiar de Dragobete, când câștigătorii au fost anunțați în direct la Europa FM în emisiunea O dimineață de milioane.

Cele mai inedite fotografii realizate Alina și Adrian Stan în timpul experienței lor ”Trash the dress” din Malta le veți găsi și pe europafm.ro.