Cât costă în România noul Galaxy Note9

Lansat joi seara, noul Galaxy Note9 își face intrarea și ofertele operatorilor telecom din România.

Samsung Galaxy Note9 oferă performanţe revoluţionare şi este însoţit de noul S-Pen, care cu ajutorul tehnologiei Bluetooth Low-Energy (BLE) poate fi conectat la telefon pentru a controla prezentări de la distanţă, a realiza selfi-uri sau a da play unui video.

Dotat cu o cameră frontală de 8MP AF, F1.7 şi o cameră duală pe spate de 12MP AF, F1.5/2.4, care, cu ajutorul unei noi funcţii inteligente, identifică elementele unei fotografii şi defectele şi poate ajusta culorile şi contrastul pentru a oferi fotografii de cea mai bună calitate, Samsung Galaxy Note9 dispune şi de o tehnologie avansată de reducere a zgomotului din imagine și o lentilă Dual Aperture, care se adaptează la lumină asemenea ochiului uman.

Display-ul Infinity de 6,4 inchi este cel mai mare ecran edge-to-edge folosit vreodată pe un Note şi permite o vizualizare mai uşoară a filmuleţelor şi imaginilor.

Orange a transmis în direct pe site-ul său evenimentul de lansare a noului terminal pe care mizează Samsung, anunțând încă de aseară și prețurile pentru el. La Orange, Samsung Galaxy Note9 costă 999 de euro fără abonament, în timp ce pentru abonamentul Orange Me 45 prețul este de 575 de euro.

Bateria cu încărcare rapidă şi o capacitate de 4.000 mAh, cea mai mare folosită până acum de Samsung pentru modelele sale, are o durată lungă de viaţă și permite utilizarea telefonului o zi întreagă fără a fi nevoie de reîncărcare. Aceasta este compatibilă cu încărcător cu fir sau wireless.

Noul smartphone Samsung Galaxy Note9 foloseşte un procesor de ultimă generaţie de 10 nm și poate susține viteza maximă disponibilă pe piață (de până la 1,2 GB pe secundă) pentru streaming și descărcare fără pauze.

Pentru o mai bună securizare a datelor, noul smartphone oferă funcția de securitate Knox, precum și opțiuni de securitate biometrice, inclusiv scanarea amprentelor digitale, scanarea irisului și capabilități de recunoaștere a feței.

Samsung Galaxy Note9 este disponibil la precomandă pe site-ul telekom.ro, la un preţ standard de 4.699 lei sau începând de la 3.899 lei cu abonamentul Mobil 16, care oferă clienţilor net nelimitat 4G, nelimitat minute naţionale valabile şi în roaming grupa 0, nelimitat SMS-uri naţionale şi 600 de minute internaţionale valabile în zonele 1 şi 2. Livrările noului telefon în urma precomenzilor vor începe din 24 august 2018.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS