Samsung a lansat Galaxy Home și noul Galaxy Note9

Samsung a dezvăluit joi seara noul smart speaker Galaxy Home, un difuzor inteligent care integrează Bixby. Bixby recunoaște doar anumite accente și dialecte ale limbilor engleză (S.U.A.), coreeană și chineza mandarină. Alte limbi urmează a fi acceptate. Bixby vă învață rutina, reține lucrurile importante pentru dvs. și colaborează cu aplicațiile pentru a vă realiza activitățile.

Cu 8 microfoane integrate, noul Galaxy Home poate recepționa comenzile vocale din orice unghi ar fi făcute, inclusiv de la distanță mare.

Noul dispozitiv aduce și o colaborare Samsung cu Spotify. Acum muzica din Spotify este disponibilă în mod integrat și pe dispozitivele Samsung.

Tot azi a fost lansat și noul smartphone Galaxy Note9 care va fi disponibil pe piață din 24 august.

Cu o baterie de 4000 mAh, 128 GB de spațiu de stocare încorporat – extensibil cu încă 512 GB, un sistem de răcire cu apă-carbon care ajută la prevenirea supraîncălzirii și un dispozitiv de reglare a performanței bazat pe AI, care garantează fluiditatea aplicațiilor, noul Samsung Galaxy Note9 este modelul pe care companie se bazează pentru a cuceri cât mai mulți utilizatori.

Galaxy Note9 are un ecran Super AMOLED de 6,4 inch, cu 1440 x 2960 pixeli rezoluţie, fiind cel mai mare ecran al vreunui smartphone din seria de phablet-uri a celor de la Samsung.

La baza noului dispozitiv stă chipset-ul Exynos 9810 Octa pentru Europa şi majoritatea ţărilor asiatice, respectiv Snapdragon 845 pentru pieţe precum Statele Unite şi China.

Pentru deblocare se poate folosi amprenta dvs., o parolă, un cod PIN sau Scanarea Inteligentă, combinația inovatoare de recunoaștere a feței și scanare a irisului. Spre deosebire de securitatea mobilă bazată doar pe software, Knox este încorporat atât în hardware cât și în software, oferind mai multe straturi de apărare care îți protejează Galaxy Note9 împotriva intruziunilor, a malware-ului și a altor amenințări cu intenții criminale.

Noul model a fost scufundat pentru 30 de minute în apă de 1,5 metri, iar producătorul susține că după acest test Galaxy Note9 și S Pen pot continua să funcționeze. Potrivit Samsung, acestea sunt sigilate din interior pentru cel mai înalt standard pe care îl puteți obține atunci când vine vorba de protejarea telefonului de praf și apă: IP68.

Galaxy Note9 poate filma în format QHD cu 60 de cadre pe secundă, dar şi în slow motion, cu 240 de cadre pe secundă, la rezoluţie full HD.

Potrivit datelor de pe siteul Orange, singurul operator care are în ofertă versiunea cu 128 GB spaţiu de stocare a Galaxy Note9, acesta costă 999 de euro fără abonament, în timp ce pentru abonamentul Orange Me 45 prețul este de 575 de euro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS