Participă online la Dublu sau Nimic

De luni, 5 martie, participarea la Dublu sau Nimic este mult mai simplă și se poate face exclusiv pe europafm.ro! Pentru a lua parte la Dublu sau Nimic în Deșteptarea este necesară înscrierea în această pagină în ziua concursului în intervalul 7 – 8:30. În fiecare zi este ales participantul la concurs doar din înscrierile valabile primite în ziua respectivă. Adică din momentul în care începe Deșteptarea și până la ora 8:30.

Te poți înscrie în fiecare zi de maximum 10 ori.

Indiferent când intri pe europafm.ro, te poți înscrie pentru bonusul oferit în weekend la Dublu sau Nimic de 100 EURO/săptămână în emisiunea ”O dimineață de Milioane” de sâmbătă.

Atenție! Pentru a lua parte la Dublu sau Nimic în Deșteptarea și pentru șansa de a transforma cultura generală în până la 4.000EURO se iau în calcul la extragerile zilnice doar înscrierile recepționate între orele 7:00 – 8:30.

Înscrierea este posibilă doar cu ajutorul contului creat pe www.europafm.ro, după autentificarea pe site. În cazul în care aveți toate datele completate în cont, atunci înscrierea se face dintr-un singur click pe butonul ”Înscrie-te acum”, confirmarea fiind primită pe loc în pagina aceasta.

Regulamentul concursului