Confidenţialitate

Casa din „Singur Acasă”, disponibilă pe Airbnb pentru o singură noapte

Fanii seriei „Singur Acasă” („Home Alone”) pot ajunge să își trăiască visul de a locui în casa familiei McCallister, timp de o noapte.

Airbnb a anunțat, miercuri, că se ocupă de închirierea celebrei locuințe din „Singur Acasă” /„Home Alone” pentru o noapte. „Sărbătoriți sezonul în stilul McCallister, <<ya filthy animals>>. Pentru prima oară, un grup de bandiți poate să aibă parte de o sărbătoare în casa unde a început povestea „Singur Acasă” (fără a fi întrerupți de intruși)”, au postat cei de la Airbnb pe Instagram.

Celebra casă, aflată în zona Chicago, va fi disponibilă pentru închiriere începând cu 7 decembrie, pentru doar 25 de dolari. Cei care vor reuși să închirieze locuința vor putea sta acolo pe data de 12 decembrie.

În plus, musafirii vor fi întâmpinați de actorul Devin Ratray, cel care l-a interpretat pe Buzz, fratele mai mare al lui Kevin McCallister, personaj jucat de Macaulay Culkin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Airbnb (@airbnb)

Pe lângă locuința care automat te duce cu gândul la Crăciun, cei care se vor caza acolo vor avea ocazia să pune diverse capcane, asemănătoare celor întinse de Kevin în film, cu toate că Airbnb spune că musafirii nu vor avea și grija intrușilor, așa cum s-a întâmplat în cazul personajului principal din ”Singur Acasă”.

Pe lângă toate acestea, norocoșii vor avea parte de „cea mai bună pizza din Chicago și o întâlnire cu o tarantulă adevărată”, mai transmite compania Airbnb.

Cireașa de pe tort reprezintă vizionarea ultimului film din seria „Singur Acasa” – ”Casă Dulce casă Singur” / “Home Sweet Home Alone”, lansat în 2021, chiar din locuința unde a început totul.

Sursa foto: Captură Instagram/Airbnb

Citește și: S-a lansat prima platformă online dedicată muzeelor de la sat