Confidenţialitate

Cărți poștale, trimise gratuit de Crăciun

O inițiativă a unui operator poștal privat promite să aducă tradiționalele cărți poștale de sărbători până în Ajunul Crăciunului în mod gratuit, dacă alegeți să vă colindați rudele și prietenii prin intermediul mesajelor predefinite de pe pe pinkpost.ro/sarbatori2020.

Până pe 20 decembrie se poate trimite o carte poștală gratuit, direct de pe telefon sau calculator, la inițiativa Pink Post.

”Chiar dacă restricțiile și carantinarea unor anumite zone fac vizitele de sărbători mai dificile, știm că acestea nu sunt singura modalitate prin care le putem arăta celor apropiați că ne gândim la ei sau că le suntem recunoscători pentru susținere.

E un an atipic și nu mai vrem să le amintim oamenilor de acest lucru. În schimb, vrem să vorbim despre sărbători și despre bucuria pe care o simțim atunci când suntem alături de cei dragi.

Așa că rupem o pagină din tradiții nu chiar demult apuse și trimitem cărți poștale. Fie că sunt pentru părinți, bunici sau nepoți, Pink Post are cu siguranță o variantă potrivită pentru oricine, dintre cele 6 pe care le-am pregătit pe pinkpost.ro/sarbatori2020.

Completezi detaliile destinatarului (nume, prenume, județ, localitate și adresa exactă) iar la final alegi numele expeditorului (am spus „alegi” pentru că, cine știe, poate ai o poreclă amuzantă sau un nume de cod pe care doar destinatarul îl cunoaște). Bifezi rubrica de confidențialitate și faptul că nu ești un robot și gata, Pink Post a înregistrat datele și se ocupă de trimiterea cărții poștale”, transmit reprezentanții Pink Post.

Compania care a venit cu ideea anunță că toate cărțile poștale completate pe site vor fi trimise până pe 24 decembrie.

„Suntem conștienți că e un moment dificil, în care călătoriile și vizitele sunt restricționate, însă nu vrem să uităm de momentele speciale din acest an. Cărțile poștale create de Pink Post cu ocazia sărbătorilor de iarnă ne fac și nouă zilele mai frumoase, iar printre primii expeditori se numără și oameni din echipă.

Vrem să venim în ajutorul celor care vor să trimită gânduri bune familiei sau prietenilor pe care nu-i pot vizita anul acesta, motiv pentru care ne-am gândit să revenim la o tradiție atât de dragă nouă, cu ajutorul platformei recent lansate”, au spus reprezentanții Pink Post.