Confidenţialitate

Cântăreţul Black se află în comă indusă, într-un spital din Irlanda – VIDEO

Muzicianul britanic Black, devenit celebru în lumea întreagă în 1987 cu melodia ”Wonderful Life”, este internat în comă, în ”stare critică”, într-un spital din Irlanda după ce a suferit un accident de trafic, a informat vineri un reprezentant al artistului, potrivit EFE.

Pe numele său real Colin Vearncombe, interpretul de 53 de ani se află în secția de terapie intensivă de la Spitalul Universitar din Cork, din sudul Irlandei. Din cauza gravităţii rănilor din zona capului, medicii au decis să-l ţină în comă indusă, dar diagnosticul său este încă necunoscut.

Tragicul accident a avut loc marți, în timp ce el se îndrepta, la volanul automobilului propriu, către aeroport. Plecase de la reședința sa din localitatea Schull, din comitatul Cork, pentru a deplasa în orașul scoțian Edimburgh, unde avea programat un eveniment.

“Trebuie să așteptăm”, a spus reprezentantul cântărețului într-un comunicat de presă, precizând faptul că alături de Black se află familia lui, soția Camilla și cei trei copii ai lor.

“Vă mulţumim tuturor celor care au trimis scrisori, mesaje şi e-mail-uri. Vă rog să o faceţi în continuare, deoarece familia lui Black este foarte înduioşată şi simte sprijinul şi dragostea voastră”, a adăugat acesta.

Originar din Liverpool, artistul s-a stabilit în Irlanda în urmă cu zece ani și va deveni bunic în curând, când se va naște băiatul primului său fiu. Evenimentul este prevăzut pentru data de 17 mai, Ziua Sfântului Patrick, patronul spiritual al Irlandei.

Sub pseudonimul Black, Vearncombe a atins faima mondială la sfârşitul anilor ’80, odată cu single-ul “Sweetest Smile”, dar mai ales datorită piesei “Wonderful Life”.