Cântăreaţă celebră, caut spectatori. Biletele la Lady Gaga nu s-au vândut

Concertul pe care cântăreaţa Lady Gaga îl va susţine joi în Bucureşti ar fi trebuit să fie unul cu casa închisă, dată fiind popularitatea vedetei şi anvergura showului, însă bilete se mai găsesc şi azi.

Producţia pe care Lady Gaga o prezintă la Bucureşti este una impresionantă. Întreaga scenă este construită sub forma unui castel gotic, cu foarte multe turnuri, fiind împânzită cu capcane medievale.

Concertul, inclus în turneul ‘The Born This Way Ball’, se bucură de succes şi controverse în toate oraşele bifate până acum. La Sofia şi-a început călătoria muzicală în Europa Lady Gaga, pentru ca joi să vină la Bucureşti. Aici ar fi trebuit să concerteze pe National Arena, însă spectacolul a fost mutat în Piaţa Constituţiei. Show-ul este primul concert al artistei organizat în aer liber din cadrul turneului său european.

‘Decizia a fost luată din considerente de ordin logistic, pregătirea producţiei necesitând mult mai mult timp decât cel preconizat iniţial, fapt care ar fi afectat meciul de fotbal FC Dinamo – FC Barcelona, programat cu doar câteva zile înainte de concert’, explicau organizatorii la finalul lunii iulie.

Unele voci din zona organizatorilor de evenimente susţin că mutarea a fost necesară pentru a nu avea un stadion gol la concertul divei. Nici noul loc de desfăşurare nu pare să se umple prea uşor de fani. Biletele rămase disponibile pentru concert mai pot fi achiziţionate în continuare online, de pe www.MyTicket.ro, dar şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria ‘Mihai Eminescu’ şi Sala Palatului, la preţuri începând de la 90 de lei la 345 de lei.

Accesul publicului la concertul susţinut de Lady Gaga joi, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, se va face de la ora 17.00, pe la cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertăţii, cea dinspre Parcul Izvor şi cea dinspre Bulevardul Regina Maria