Confidenţialitate

Cannes 2016: Susan Sarandon: “Cred că Woody Allen a agresat sexual un copil; nu am nimic bun de spus despre el”

Actriţa americană Susan Sarandon l-a criticat pe cineastul Woody Allen, duminică, la Festivalul de Film de la Cannes 2016, declarând că nu are ”nimic bun de spus” despre cineast şi că este convinsă de faptul că regizorul american ”a agresat sexual un copil”, scrie contactmusic.com.

Susan Sarandon, cunoscută pentru francheţea declaraţiilor sale, a ţinut un discurs la evenimentul Women in Motion, organizat, duminică, pe Croazetă, şi a făcut o declaraţie tranşantă la adresa cineastului Woody Allen, la doar câteva zile după ce Ronan Farrow, fiul regizorului Woody Allen şi al actriţei Mia Farrow, a criticat vedetele de la Hollywood care continuă să lucreze cu tatăl său, în pofida declaraţiilor familiei Farrow, care afirmă că regizorul a molestat-o sexual pe fiica sa adoptivă, Dylan Farrow, în copilăria acesteia.

Cel mai recent film regizat de Woody Allen, intitulat ”Cafe Society”, a deschis Festivalul de la Cannes 2016, iar regizorul american a fost însoţit pe covorul ruşu de staruri de la Hollywood, precum Kristen Stewart şi Blake Lively, la premiera peliculei.

Susan Sarandon nu a fost deloc încântată de sprijinul de care se bucură Wood Allen. ”Cred că el (Woody Allen, n.r.) a agresat sexual un copil şi nu mi se pare că acest fapt ar fi în regulă. Nu am nimic bun de spus despre el”, a declarat actriţa americană.

Woody Allen nu a fost niciodată pus sub acuzare şi şi-a susţinut întotdeauna nevinovăţia, însă Ronan Farrow este convis că sora lui Dylan nu a minţit atunci când a dezvăluit în mod public experienţa îngrozitoare prin care a trecut în copilărie.

Dylan Farrow a declarat că a fost agresată sexual de Wood Allen atunci când ea avea vârsta de 7 ani. Regizorul american a negat această acuzaţie.

Celebrul cuplu Mia Farrow – Woody Allen s-a despărţit după o relaţie de 12 ani, în urma unor acuzaţii de abuzuri sexuale comise asupra copiilor adoptaţi de Mia Farrow, însă regizorul nu a fost niciodată condamnat pentru acele presupuse abuzuri. În 1997, Woody Allen s-a căsătorit cu Soon-Yo Previn, una dintre fiicele adoptive ale actriţei Mia Farrow.

Foto: s_bukley / Shutterstock.com