Confidenţialitate

Campania Go MONO, premiată la Festivalul International de Creativitate Cannes Lions

Aseară, la Festivalul Internațional de Creativitate Cannes Lions – cel mai important festival de publicitate la nivel global, Campania Radio 21 –„ GO MONO – ascultă muzica într-o singură cască și rămâi în siguranță în trafic”  a câștigat  LEUL de BRONZ pentru Promovare & Activări, la secțiunea Use of Broadcast.

Campania dezvoltată pentru Radio 21 de agenția McCann Erickson Romania a fost selectată pe lista scurtă dintr-un număr impresionant de campanii înscrise de agenții din întreaga lume.

Alături de Campania GO MONO, printre premianții categoriei, s-au numărat și campanii celebre, precum cea pentru Netflix (House of Cards) și Virgin America.

Go Mono_safe side

Proiectul GO MONO a fost lansat în luna februarie, atunci când matinalul Radio 21 –  a emis exclusiv mono timp de 3 ore, pentru a se asigura că cei care îi ascultă în căști, pe stradă, sunt atenți în același timp și la ceea ce se petrece în jurul lor.

Bogdan, Shurubel și Ionuț și-au propus sa demonstreze că muzica bună se poate asculta și într-o singură cască, mai ales atunci cand suntem pe stradă, fie ca bicicliști sau pietoni.

Mesajul “Go Mono – ascultă muzica într-o singura cască și rămâi în siguranță în trafic” a devenit viral imediat, fiind preluat de sute de mii de oameni din Romania și din strainatate, cu ajutorul susținătorilor campaniei: artiști, sportivi, bloggeri și oameni din industria de media și advertising.

Cei mai iubiți artiști din România (Inna, artiștii De Moga Music, Călin Goia, Mihail, Andreea Balan, Delia, Puya, What’s UP, Antonia, Smiley), dar și artiști străini, precum Markus Schulz, s-au alăturat cauzei prin mesaje audio sau video și prin postări pe rețelele sociale către fanii lor.

Campania a continuat cu o serie de flashmob-uri in liceele din București, unde echipa matinalului Radio 21, alături de dansatori profesioniști  și de artiștii pe val din România au promovat mesajul în rândul liceenilor în cel mai cool mod cu putință: prin muzică și dans.