Campania ”Adoptă o mamă!” continuă și în acest an

Pentru al cincilea an consecutiv, Mirela Retegan organizează campania ”Adoptă o mamă”, care vizează femeile cu posibilități materiale reduse sau aflate în situații delicate.

”Pregătește un pachet care să conțină orice lucru nou pe care îl consideri util unei femei (un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, o cremă de față, un card cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată! Ambalează frumos pachetul și scrie o felicitare sau chiar o scrisoare pentru mama pe care vrei să o ajuți.

Întâlnesc, în drumurile mele prin țară, mii de mame. Unele sunt iubite, fericite, de mână cu bărbați care le adoră și au împreună copii sănătoși, de care sunt mândre până la cer.

Altele sunt singure, chinuite și poartă în brațe copii care nu înțeleg de ce stau mereu prin spitale, de ce mami este tristă sau bolnavă, de ce tati a plecat și nu se mai întoarce… Din păcate, sunt foarte multe mame triste, singure, bătute, deznădăjuite, bolnave. Mame cu adevărat disperate”, declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

”Sunt femei care au nevoi greu de imaginat pentru majoritatea dintre noi. Visul acestor mame eroine este să aibă lucruri pe care nu și le pot permite: o haină, o eșarfă, o poșetă sau o pereche de pantofi comozi”, explică Mirela Retegan.

Pachete se trimit la adresa:

S.C. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI, Strada Intrarea Tudor Ștefan 57, București. Persoana de contact: Andrea Bartha – 0728143168.

Trimiteți pachetele voastre prin intermediul curierului până cel târziu 3 martie 2020.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS