Confidenţialitate

Călin Goia, la Deşteptarea: Publicul străin va rezona cu piesa “De la capăt”. Ca părinte, nu poţi să rămâi insensibil la mesajul ei – AUDIO

Membrii Voltaj au fost întrebaţi de multe ori dacă sunt de părere că publicul din Europa va rezona cu mesajul piesei “De la capăt”, dat fiind că acolo nu este problema aceasta, a părinţilor care pleacă la muncă în alte ţări.

‘Eu le-am răspuns că nici eu personal nu am problema asta, dar ca părinte nu pot să rămân insensibil şi aşa cred că se va întâmpla şi în cazul celor de dincolo de graniţă. N-ai cum, dacă eşti părinte, să nu fii empatic cu o astfel de problemă’, a spus Călin Goia în direct la Deşteptarea.

Băieţii de la Voltaj speră ca această campanie pe care au pornit-o să devină din ce în ce mai cunoscută, acesta fiind scopul cu care s-au înscris la Eurovision.

Este foarte posibil ca la competiţia Eurovision din Viena Voltaj să cânte piesa câştigătoare în ‘romgleză’, dat fiind că la finala din Craiova cei care au experienţa Eurovisionului i-au spus lui Călin Goia că ‘neapărat’ trebuie să cânte puţin şi limba română.

Voltaj va reprezenta România la concursul Eurovision 2015 cu piesa “De la capăt”, câştigătoare în finala naţională, desfăşurată duminică la Craiova.

[soundcloud width=”500″ height=”100″ id=”https://soundcloud.com/europafmromania/calin-goia-despre-eurovision?in=europafmromania/sets/desteptarea-cu-vlad-petreanu”]