Bute vs. Alvarez: “Va fi un meci pentru fani”

Lucian Bute se declară încrezător înaintea confruntării cu Eleider Alvarez, care va avea loc la sfîrșitul acestei săptămîni.

El spune că își respectă adversarul dar este convins că va face din nou un meci mare la Quebec, unde a trăit unele dintre cele mai importante momente din carieră. Antrenorul Howard Grant spune la rîndul său că Bute a avut un cantonament foarte bun și a arătat mai multă energie decît înaintea disputelor cu James DeGale și Badou Jack.

Alvarez consideră și el că este într-o formă excelentă și se declară hotărît să obțină un succes notabil. Columbianul în vîrstă de 32 de ani este neînvins în 21 de partide disputate la profesioniști, cu 10 victorii obținute prin KO.

Gala de la Quebec este programată în noaptea de vineri spre sîmbătă iar învingătorul l-ar putea întîlni apoi pe Adonis Stevenson, care își va pune în joc titlul WBC la categoria semigrea. Lucian Bute revine în ring după ce Comisia de box și lupte din Washington DC i-a acceptat explicațiile privind acuzațiile de dopaj și l-a sancționat doar cu o “suspendare teoretică” de șase luni.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS