Confidenţialitate

Bunuri ce au aparținut Elenei Udrea, scoase la licitație de către ANAF pentru a recupera prejudiciul din dosarul Gala Bute

Fiscul scoate la licitație mai multe bunuri care au aparținut fostului ministru Elena Udrea, care execută acum o pedeapsă de 6 ani în dosarul Gala Bute.

Se pot cumpăra două mașini care au aparținut Elenei Udrea, ambele cu o vechime mai mare de 10 ani, cu prețuri de pornire de peste 7.000 de euro.

Lucian Heiuș, președintele ANAF:

„Este un Fiat 500 de 35.000 lei și un Mercedes cred că de 37.000 lei. Toate acestea amănunte le găsiți pe site-ul ANAF la secțiunea Licitații și chiar mi-aș dori ca cât mai multă lume să meargă pentru a crește prețul acestor bunuri ca să putem să ne recuperăm prejudiciul pe care îl avem în acest dosar.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

ANAF scoate de asemenea la licitație și șase terenuri în apropierea Lacului Străulești din București, care i-au aparținut fostului ministru Elena Udrea.

Cel mai mic teren are o suprafață de 596 de mp.

Prejudiciul total pe care Fiscul îl are de recuperat în dosarul Gala Bute este de peste 9 milioane de lei.

Citește și: Elena Udrea cere ajutorul Curții Constituționale: Fostul ministru vrea ridicarea sechestrului pe averea de peste 4 milioane de euro | AUDIO

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea