Confidenţialitate

București: Se închid și barurile, cluburile și sălile de jocuri de noroc. Masca, obligatorie în jurul școlilor pe o rază de 50 de metri

Prefectul Capitalei a anunțat alte hotărâri luate de Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență, suplimentar față de cele anunțate marți.

“Barurile și cluburile nu erau incluse în hotărârea de ieri, motiv pentru care activitatea acestora nu mai este permisă în București”, a transmis oficialul.

Se interzice funcționarea cazinourilor și a sălilor de jocuri de noroc, cu excepția caselor de pariuri și loteriilor unde se eliberează bilet.

Reamintim, Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a decis marți închiderea restaurantelor, cafenelelor, teatrelor și cinematografelor, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus.

Totodată, purtarea măștilor de protecție va fi obligatorie pe o rază de 50 de metri în apropierea școlilor.

Decizia, în condițiile în care prefectul a anunțat, ieri, că distanța va fi de 100 de metri.

“Au fost sesizări de la cetățeni care stau aproape de școli, ne-am gândit și la părinți și la copii – o distanță de 100 de metri prea mare. Comitetul a hotărât astfel ca această distanță să fie micșorată la 50 de metri”, a explicat prefectul.

Foto: Unsplash/Luca Bravo