Confidenţialitate

Bruce Springsteen și Paul McCartney cântă împreună ”Santa Claus Is Coming To Town” – VIDEO

Legendarul cântăreț, Paul McCartney i s-a alăturat pe scenă lui Bruce Springsteen pentru a interpreta împreună celebra piesă de Crăciun ”Santa Claus Is Coming To Town”.

Show-ul a avut loc la sfârșitul emisiunii Saturday Night Live, de pe 19 decembrie.

Tot în aceeași seara, Springsteen & The E Street Band au mai interpretat două cântece ”Meet Me In The City” și ”The Ties That Bind”, ce se regăsesc pe proaspătul album, intitulat ”The Ties That Bind: The River Collection”.

Bruce Springsteen este cunoscut pentru popularizarea genului “heartland rock”, inspirat de oraşul natal New Jersey. Supranumit “The Boss”, Springsteen a lansat mai multe albume rock de succes, printre care “Born in the USA” şi “Born to Run“, şi a vândut peste 120 de milioane de discuri în întreaga lume.

De-a lungul carierei a fost recompensat cu 20 de premii Grammy, două Globuri de Aur şi un premiu Oscar. Este considerat unul dintre cei mai influenţi compozitori ai secolului al XX-lea, iar, în 2004, revista Rolling Stone l-a inclus în topul celor mai mari 100 de artişti ai tuturor timpurilor, pe locul al 23-lea.

Paul McCartney, John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr au format trupa The Beatles, în anii 1960, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

https://www.youtube.com/watch?v=bO7Ys4PGcq0