Brooke Shields, invitată de onoare a Balului Operei din Viena 2016

Actrița americană Brooke Shields, în vârstă de 50 de ani, va fi invitata de onoare a tradiționalului Bal al Operei de la Viena care va avea loc pe 4 februarie la celebra Opera de Stat din capitala austriacă, potrivit EFE.

Întreprinzătorul austriac în construcții Richard Lugner, care se ocupă din 1991 cu aducerea vedetelor din lumea spectacolului pentru acest bal, a anunțat miercuri încheierea unui contract cu actrița americană.

Brooks Shields, care s-a aflat în fața camerelor ca model și actriță încă din primii ani de viață, va veni la Viena în ajunul Balului și va susține în aceeași zi o conferință de presă.

Lugner nu a vrut să dezvăluie ce sumă va primi actrița pentru șederea sa în capitala austriacă.

Printre vedetele prezente la Balul Operei din Viena, invitate de Richard Lugner în ultimii ani, se numără actrițele Gina Lollobrigida (1991), Sophia Loren (1994), Pamela Anderson (2003) sau așa-numitele ‘it-girls’ cele mai faimoase ale lumii, Paris Hilton (2007) și Kim Kardashian (2014).

Balul Operei din Viena, organizat pentru prima oară în 1935, este evenimentul cel mai glamour al sezonului de carnavaluri din Austria şi reuneşte invitaţi din politică, din lumea afacerilor, a muzicii și a sportului.

Foto: Tinseltown/Shutterstock.com

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare