Confidenţialitate

Brad Pitt nu va fi pus sub acuzare de FBI

Actorul american Brad Pitt nu va fi pus sub acuzare de FBI pentru presupusul incident care a avut loc într-o aeronavă privată, în luna septembrie, când el ar fi consumat alcool în exces şi ar fi avut un comportament abuziv faţă de unul dintre fiii săi, potrivit BBC.

Brad Pitt a fost acuzat că ar fi avut un comportament abuziv faţă de fiul lui, Maddox, în vârstă de 15 ani, la bordul unei aeronave private, în timpul unui zbor din Franţa în Los Angeles.

Angelina Jolie i-a intentat divorţ lui Brad Pitt, la scurt timp după presupusul incident.

”Ca răspuns la acuzaţiile formulate în urma unui zbor al lui Brad Pitt şi copiilor săi, FBI a desfăşurat o analiză a circumstanţelor şi nu va demara o investigaţie. Nicio acuzaţie nu a fost formulată în acest caz”, a transmis FBI.

În urmă cu două săptămâni, Brad Pitt a fost achitat de acuzaţia de abuz contra minorilor, în urma unei anchete a Departamentului pentru protecţia copilului din Los Angeles.

Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, a solicitat instanţei să îi acorde custodie comună asupra celor şase copii pe care îi are cu Angelina Jolie.

Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor – Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne – şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare.

Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014.

Foto: Twocoms/Shutterstock