Bjork a fost operată pe coardele vocale

Bjork, în vârstă de 47 de ani, a decis însă în acest an că trebuie să facă o operaţie cu laser, după ce a fost nevoită să îşi anuleze în luna aprilie o serie de concerte incluse în turneul mondial de promovare a celui de-al şaptelea album de studio al ei, intitulat ‘Biophilia’.

Cântăreaţa islandeză Bjork a suportat recent o intervenţie chirurgicală în zona gâtului, care a constat în extirparea unui polip de pe coardele vocale. El a fost descoperit de medici în urmă cu aproximativ cinci ani, timp în care Bjork a sperat că va putea scăapa de operaţie.

Punctul culminat al poveştii sale a fost după ce s-a văzut obligată să îşi anuleze în luna aprilie o serie de concerte incluse în turneul mondial de promovare a celui de-al şaptelea album de studio al ei, intitulat ‘Biophilia’.

‘Trebuie să vă spun că, în cazul meu, chirurgia a fost cea mai tare!’, a scris artista islandeză într-un mesaj postat pe internet.

‘Nu am vorbit timp de trei săptămâni şi apoi, când am reînceput să cânt, am simţit că vocea şi coardele mele vocale erau la fel de bune ca înainte de apariţia nodulului. Am fost extrem de mulţumită să cânt din nou toate acele note clare’, a completat Bjork.