Bill Murray va fi barman pentru un weekend

Actorul american Bill Murray va servi clienţii în barul deschis de fiul său, Homer, aflat în cartierul Brooklyn din New York, în acest weekend, potrivit consequenceofsound.net.

Homer Murray a deschis barul 21 Greenpoint împreună cu partenerul său, Syd Silver, alături de care a mai condus un restaurant, River Styx.

Începând de vineri, de la ora 19.00, până sâmbătă, la ora 17.00, Bill Murray va fi la bar, servind clienţii cu cocktailuri create de Sean McClure şi cu tequila.

Bill Murray este cunoscut pentru apariţiile sale neanunţate la petreceri karaoke, aniversări, dar şi evenimentul South by Southwest (SXSW), unde le-a servit participanţilor tequila.

Născut pe 21 septembrie 1950 în oraşul Evanston, din statul american Illinois, Bill Murray s-a remarcat în emisiunea de satiră şi umor ”Satuday Night Live”, difuzată de postul NBC. A apărut în acest show TV de comedie din 1977 până în 1980, interpretând adeseori personaje lipsite de sinceritate.

A interpretat un malefic îngrijitor de teren de golf în ”Caddyshack”, un expert în fenomene paranormale în ”Ghostbusters” şi un mafiot în ”Mad Dog and Glory”.

Bill Murray a fost nominalizat la premiul Oscar pentru “cel mai bun actor în rol principal”, în filmul ”Lost in Translation”. A câştigat un Glob de Aur şi două premii Primetime Emmy.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare