Biletele pentru concertul Loredanei de la Sala Palatului sunt sold out

Invitată în ‘Deşteptarea’, Loredana şi-a anunţat fanii că biletele pentru concertul de la Sala Palatului s-au epuizat.

‘Pe data de 25 noiembrie, Sala Palatului va fi Zagga! Va fi un show în care voi da totul, cu multă atitudine, cu energie şi cu piese din toate perioadele care mi-au marcat cariera.

Concertul va puncta lansarea unui nou album, vor fi mulţi invitaţi şi momente surpriză, piese noi, dar şi cunoscutele melodii mai vechi. Vom trece împreuna prin dance, pop, rock, muzica de petrecere şi ţigănească, folclor, hip-hop şi multe altele într-un spectacol 100% Loredana’

Astfel a sunat invitaţia cu care Loredana a reuşit să-şi atragă toţi fanii la concertul pe care îl pregăteşte pe 25 noiembrie.

Invitată de Monica, Vlad şi George în ‘Deşteptarea’, vedeta a anunţat că nu mai sunt bilete disponibile pentru concert şi că îşi cere scuze faţă de fanii care nu au reuşit să mai prindă încă un loc. Mai în glumă, mai în serios, artista a declarat că a încercat să mai găsească o zi liberă pentru încă un show, dar Sala Palatului este deja rezervată pentru această perioadă.

Norocoşii care au reuşit să prindă un loc la concerul Loredanei de pe 25 noiembrie vor avea parte de o călătorie prin întreaga ei discografie şi de un eveniment presărat cu invitaţi şi momente surpriză.