Biletele ieftine la BZN, epuizate

Categoria cea mai ieftină de bilete, de 50 lei, a fost epuizată total pentru concertul pe care BZN îl va susţine în România.

Concertul celebrilor olandezi de la BZN este programat pentru data de 28 octombrie la Sala Palatului. Este pentru prima dată când cei de la BZN concertează în Bucureşti, mulţi dintre fanii trupei rezervându-şi bilete chiar din prima zi în care acestea au fost puse în vânzare, anunţă organizatorii Project Events.

După ce în urma cu aproximativ 5 ani BZN anunţa retragerea din muzică, membrii trupei au revenit asupra deciziei şi sunt gata să le cânte fanilor ‘Blue Eyes, Blue Eyes’ şi ‘El Condor Pasa’, câteva dintre cele mai cunoscute piese ale lor.

Dacă biletele de 50 de lei s-au epuizat, nici la celelalte categorii nu mai sunt foarte multe, deşi mai este mai bine de o lună până la concertul BZN. Organizatorii estimează că peste jumătate di numărul total al biletelor este epuizat. Cele mai scumpe bilete sunt cele VIP de 300 lei, iar cele mai ieftine disponibile încă sunt de 100 de lei.