Bilanţul concertului Loredana: 40 de piese, 5 coafuri, 10 ţinute, 5.000 de fani

Aseară, Sala Palatului din Bucureşti a fost arhiplină la marele concert al Loredanei, pentru care mii de fani au venit din toate colţurile ţării!

Diva muzicii româneşti, Loredana a susţinut un show total la Sala Palatului în care numărul pieselor interpretate a depăşit 40, a schimbat peste 10 ţinute şi a avut 5 coafuri.

Timp de trei ore, 5 mii de oameni au cantat si au dansat alaturi de Loredana, completand astfel evenimentul unic ce s-a bucurat de niste jocuri de lumini, artificii si lasere absolut spectaculoase. Mult asteptatul concert a marcat si lansarea oficiala, alaturi de MediaPro Music, a celui mai nou album semnat Loredana-‘Dragoste’, ce contine 18 piese de exceptie si un bonus track.

Primele piese au punctat inceputul carierei Loredanei, mai exact copilaria, pe care artista a rememorat-o pe scena Salii Palatului cantand: ‘Copiii sirenelor’, ‘Macarele’ si ‘Ma intreb ce sa fac’, acompaniata de corul Urban Kids.

O premiera a fost momentul in care Loredana a cantat alaturi de Cristi Minculescu, care a revenit pentru prima data pe scena, de la despartirea de Iris. Cei doi artisti au intepretat celebra piesa ‘Strada ta’, care a impresionat publicul pana la lacrimi. Un alt duet plin de emotie a fost cel cu Petru Calinescu, fiul lui Florin Calinescu, alaturi de care Loredana a cantat piesa ‘Coborata din Rai’.

Pe parcursul serii, numerosi alti invitati speciali, au cantat pe scena Salii Palatului impreuna cu Lori.

Printre acestia s-au numarat Cabron, baietii de la BUG Mafia, fostul concurent de la Vocea Romaniei, Dragos Chircu si Ionica Minune, unul dintre cei mai buni acordeonisti din lume.

Momentul in care Lori l-a invitat, din public, pe Smiley sa urce pe scena alaturi ea, a reprezentat o surpriza atat pentru oamenii din sala, cat si pentru artist! Smiley a acceptat imediat invitatia Loredanei, cei doi interpretand intr-un mod inedit piesa ‘Departare’.

Aseara, am adus in fata fanilor care au crezut si cred in mine, povestea mea, asa cum a inceput si asa cum continua, dar si toata dragostea mea pentru ei,. Este de nepretuit tot ce am primit in toti acesti ani din partea publicului, iar acesta este modul meu de a le multumi fanilor pentru sentimentele pe care le-au investit in mine, sentimente care m-au facut ceea ce sunt astazi: o femeie implinita, care isi poate urma visul! Nici nu am simtit cand au trecut cele trei ore, a fost un vis frumos ce nu s-ar fi putut realiza fara energia oamenilor care au venit la Sala Palatului, a declarat Loredana.

Piesa cu care Loredana a inchis seara a fost celebra ‘Buna seara, iubite’, la finalul careia artista, vizibil cuprinsa de emotii, a inceput sa planga multumindu-le tuturor celor prezenti la concert.

Concertul Loredanei a fost un eveniment sustinut de Europa FM.