Bette Nash, stewardesa care a petrecut 59 de ani în aer

Bette Nash, o americancă de 80 de ani, este cea mai vârstnică stewardesă din lume. În cei 59 de ani de muncă, a călătorit în toată lumea. Nu dă semne de oboseală şi nici măcar nu se gândeşte să se pensioneze.

La vârsta la care mulţi bătrâni îşi petrec zilele în casă, Bette Nash continuă să zboare. Şi-a început meseria în 1957 şi de atunci nu a renunţat o clipă.

„Toate zborurile de dimineaţă erau scrise cu creta pe o tablă, apoi erau şterse şi în locul lor erau trecute cele de după-amiază. Şi mergeam pur şi simplu pe pistă, lucru inimaginabil în ziua de azi. Mergeam şi ne uitam dacă trec avioane sau maşini…”, îşi aminteşte Bette Nash.

În cei 59 de ani de muncă, cea mai experimentată însoţitoare de zbor din lume a văzut multe şi s-a întâlnit cu multe personalităţi. Printre ele, şi soţia lui John F. Kennedy.

„Jacqueline Kennedy a venit într-o zi şi a întrebat dacă avionul respectiv merge la Washington. Iar eu m-am întors şi era chiar ea. Îmi amintesc că purta mănuşi albe şi avea multe reviste sub braţ”, spune Bette Nash.

La 80 de ani, Bette Nash este o legendă printre însoţitorii de zbor din toată lumea. Mulţi pasageri o recunosc, aşa că îi cer autografe şi îşi fac selfie-uri cu ea.

Sursă: Digi24

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare