Bătaie cu mâncare într-un McDonald’s din Amsterdam – VIDEO

Două femei au început să atace personalul McDonald’s în Amsterdam, după ce s-au plâns de serviciile oferite, potrivit Daily Mail.

Cele două femei ţipau, cerând comanda şi, enervate de situaţie, au luat mâncare şi băuturi carbogazoase de pe tejghea şi au început să le arunce spre personalul restaurantului.

Deşi echipa McDonald’s a încercat să calmeze situaţia, cele două femei nu s-au oprit aici.

Încurajate şi incitate de oamenii din jur, care au început să filmeze momentul cu telefoanele mobile, acestea au luat pahare, şerveţele şi băuturile de pe tejghea şi le-au aruncat în personalul care încerca să le calmeze.

Un membru al personalului, sătul să fie lovit, a început şi el să arunce cu obiecte în direcţia femeilor.

Şeful unităţii a intervenit, însă femeile enervate nu au putut fi calmate atât de uşor şi scenele au continuat, fiind nevoie, astfel, de intervenţia poliţiei. Cele două femei au fost, apoi, arestate.

Un reprezentant al fast food-ului a spus despre această întâmplare că a fost „o situaţie ghinionistă pentru angajaţii lor.”

„Acesta nu este modul prin care se rezolvă o neînţelegere. Sperăm că ceilalţi clienţi nu au fost deranjaţi de incident”, a continuat reprezentantul unităţii.

Foto: captura video

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS