Confidenţialitate

UPDATE: Noi detalii privind bancomatul aruncat în aer în Sinaia

UPDATE: Apar noi detalii privind modul în care au acționat hoții care au aruncat în aer, în noaptea de duminică spre luni, un bancomat aflat lângă un hotel din Sinaia, în zona Castelului Peleș.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum doi indivizi, cu cagule pe cap și glugă, se apropie de zonă. Apoi, unul “stă de șase”, iar celălalt, cu ajutorul unui băț, acoperă camerele cu un fes.

Deocamdată nu se știe cum a fost aruncat în aer bancomatul.

Sursele citate spun că nu se știe nici câți bani lipsesc, bancomatul fiind distrus și nu s-a putut vedea dacă acele casete în care se țin banii lipsesc sau nu.

Lângă bancomat, în parcarea hotelului situat în apropierea Castelului Peleș, au fost găsite, pe jos, mai multe bancnote.

În plus, potrivit acelorași surse, o femeie i-ar fi văzut pe cei doi fugind în pădure.

La fața locului sunt mai multe echipe de căutare și se încearcă stabilirea unui traseu folosit de hoți.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Polițiștii din Prahova au deschis o anchetă după ce un bancomat aflat lângă hotel din Sinaia a fost aruncat în aer. Până la acest moment nu se știe câți bani lipsesc.

Surse judiciare au declarat că polițiștii au fost alertați în jurul orei 4, în noaptea de duminică spre luni, după ce în Sinaia a avut loc o explozie la un bancomat amplasat lângă un hotel.

La această oră, anchetatorii fac cercetări la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat și pentru a da de urma autorilor.