Confidenţialitate

Banca Transilvania: Nu babetele aduc norocul, ci ofertele (P)

Tu ce babă ți-ai ales? Să fie cea din 4 martie sau poate 7 să fie cu noroc? Nu-i așa că te-ai uitat și la meteo?

Ei bine, de data asta nu mai contează dacă plouă, dacă e vânt sau dacă e soare cu dinți pentru că norocul ți-l faci.

Babetele de la Banca Transilvania sunt mai avangardiste și vin cu oferte produse bancare. Asta ca să-ți dea o extra putere să-ți îndeplinești singur dorințele.

Știi tu, poți să accesezi un credit pentru tot ce-i ursit, adică de nevoi personale cu o dobândă mică de tot. Sau cardurile de cumpărături pot veni gata echipate cu 100 sau 150 lei în puncte.

Deci, hai repede, până nu intră Mercur în retrograd, prinde Babetele cu Oferte de la Banca Transilvania. Ai timp până în 7 martie să o alegi pe cea care ți se potrivește.

Vlad, George și Luca au vorbit în Deșteptarea despre Babetele și ofertele de la Banca Transilvania până pe 7 martie, dar și despre modul de calcul al „babelor de martie”, pe care le alegem cu toții la început de primăvară:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sorin Niculescu i-a provocat pe ascultătorii Europa FM la reflexie, cu ajutorul unui proverb bancar românesc pe care ni-l amintește Banca Transilvania: „Spune-mi cu ce babetă te împrietenești, ca să îți spun cu ce ofertă bancară te potrivești”:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În această perioadă, Baba Dochia își dă jos cele nouă cojoace, pentru a face trecerea de la iarnă spre primăvară. Radu Constantinescu i-a îndemnat pe ascultători să consulte cu prioritate ofertele Băncii Transilvania, pentru că vor avea cu siguranță o surpriză plăcută dacă aplică online până pe 7 martie!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.