Începe a treia ediție Jocurilor Invictus

Astăzi, la Toronto, în Canada, începe a treia ediție a Jocurilor Invictus. Create de Prințul Harry al Marii Britanii (in fotografie alături de o parte a echipei României si de câtiva membri al echipei Ucrainei), Jocurile Olimpice Invictus celebrează lupta pentru supraviețuire și autodepășire a militarilor răniți în războaie.

România este pentru prima dată la Jocurile Olimpice Invictus. România va fi reprezentată de 15 militari români răniți în teatrele de operații, selecționați din lotul lărgit, care au fost înscriși în competiția oficială, care va avea loc în perioada 23-30 septembrie. Militarii români vor lua parte la Jocurile Olimpice Invictus la șapte discipline sportive.

Cu aceasta ocazie, Europa FM v-a pregatit două ediții speciale ale emisiunii Lumea Europa FM, în următoarele două duminici de la ora 11. Veți afla cum s-au pregātit cei 15 militari români care concurează la Toronto dar și cum fac fața nenumăratelor traume și afectiuni capătate în urma accidentelor prin care au trecut în Irak și Afganistan.

Zilnic, cu sprijinul DEDEMAN, trimisul Europa FM la Jocurile Invictus, Anca Grădinaru, vă va tine la curent cu evoluția echipei României, în emisiunea Drum cu Prioritate, dar și la Știrile Europa FM.

Transmisiunile video live de la Jocurile Olimpice Invictus vor putea fi urmărite la adresa http://sportscanada.tv/invictusgames2017

DEDEMAN> Planuri de Bine pentru Sport

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS