Europa FM transmite Concertul extraordinar de Crăciun susținut de Corul Național de Cameră Madrigal – Marin Constantin

Marți, în direct de la ora 19:40, pe toate frecvențele Europa FM, online pe www.europafm.ro, dar și live pe Facebook, Europa FM transmite în direct de la Ateneul Român Concertul extraordinar de Crăciun susținut de Corul Național de Cameră Madrigal – Marin Constantin. Un regal muzical de sărbători, devenit tradiție.

Dirijat de Anna Ungureanu, concertul aduce în fața publicului tradiționalele colinde de Crăciun, în interpretarea inconfundabilă a celui mai celebru ansamblu coral românesc.

Cu o experiență dobândită pe parcursul celor 54 de ani de activitate și cu un repertoriu greu de egalat, Corul Național de Cameră “Madrigal – Marin Constantin” pregătește pentru iarna aceasta un regal de colinde și cântece de iarnă din repertoriul românesc și internațional.

Concertul transmis azi de Europa FM este al doilea din această săptămână pe care Corul Național de Cameră Madrigal – Marin Constantin îl susține în București, la Ateneul Român. Atât concertul de luni cât și cel de azi sunt sold out.

În prima seară în care Madrigal a colindat în București au putut fi observate scene emoționante, publicul vibrând la piesele alese pentru Concertul extraordinar de Crăciun dar și la toate susprizele rezervate celor prezenți.

Concertul din această seară va putea fi ascultat la radio dar și direct pe pagina de Facebook Europa FM.

Prima parte a Concertului extraordinar de Crăciun susținut de Corul Național de Cameră Madrigal – Marin Constantin