Confidenţialitate

Concertul extraordinar de Crăciun susținut Corul Național de Cameră Madrigal – Marin Constantin în 10 instantanee emoționante – GALERIE FOTO

Luni și marți, Ateneul Român găzduiește cele două concerte de Crăciun al Corului Național de Cameră “Madrigal – Marin Constantin”. Ambele evenimente sunt sold out.

Dirijate de Anna Ungureanu, cele două concerte aduc în fața publicului tradiționalele colinde de Crăciun, în interpretarea inconfundabilă a celui mai celebru ansamblu coral românesc.

Fondat în anul 1963 de către dirijorul Marin Constantin (1925-2011) – al cărui nume a fost adăugat în 2014 în denumirea oficială a ansamblului – Corul Madrigal a susținut până în prezent peste 4000 de concerte pe patru continente, fiind apreciat pentru stilul inconfundabil de interpretare a repertoriului renascentist, bizantin și contemporan. Aplaudat de melomani de pe întreg mapamondul, Corul Madrigal s-a impus în decursul ultimelor decenii ca un adevărat “brand de țară”.

Cu o experiență dobândită pe parcursul celor 54 de ani de activitate și cu un repertoriu greu de egalat, Corul Național de Cameră “Madrigal – Marin Constantin” pregătește pentru iarna aceasta un regal de colinde și cântece de iarnă din repertoriul românesc și internațional.

În prima seară a concertului extraordinar, cei prezenți au trăit multe emoții intense, surprinse în 10 instantanee emoționante, care nu mai au nevoie de niciun alt comentariu.

Astăzi, după ora 19:30, Europa FM va transmite în direct de la Ateneul Român concertul de Crăciun al Corului Național de Cameră “Madrigal – Marin Constantin”. Un spectacol unic și o atmosferă specială creată de voicel impresionante ale unuia dintre cele mai apreciate și cunoscute coruri românești.