Confidenţialitate

Avicii se află pe primul loc în Europa Top Hit – VIDEO

A patra sâmbătă a lunii octombrie ni-l aduce pe DJ-ul suedez Avicii pe cea mai înaltă treaptă din Europa Top Hit cu piesa “Waiting for love”, în urma voturilor acordate de către ascultători pe europafm.ro .

 

Avicii sau Tim Bergling, pe numele său din buletin, a lansat cântecul “Waiting for love” în luna mai a anului 2015 în cadrul unui recital susţinut la un festival de muzică din Miami, Florida (Statele Unite ale Americii). Povestea videoclipului e mai mult decat impresionantă: un om în vârstă rămâne singur dupa dispariţia subită a soţiei acestuia şi pleacă în căutarea ei pe un scuter. Clipul seamănă cu o întamplare desprinsă dintr-un basm: totul se termină cu bine pentru că la întoarcerea acestuia în localitate îşi găseşte jumatatea după care plecase în căutare.

Locul secund este ocupat de către Andra şi Cabron. Împreună vă spun că “Niciodată să nu spui niciodată”, iar podiumul este completat de către fostul no.1 de săptămâna trecută: Holograf – “De câte ori să te iubesc”.

Până sâmbăta următoare vă puteți vota favoriții pe europafm.ro, ordinea în Europa Top Hit fiind stabilită de ascultătorii Europa FM.