Autoritățile cer sprijinul populației pentru găsirea a trei fetițe dispărute în Botoșani, Ovidiu și Bihor

Peste 30 de polițiști din Botoșani au cautat, în noaptea de marți spre miercuri, în tot municipiul Botoșani o fetiță de 10 ani care nu a mai ajuns acasă de la școală.

Părinții, după ce au căutat-o mai bine de șapte ore, au cerut ajutorul polițiștilor, informează Mediafax.

Fetița, în vârstă de 10 ani are 1,25 metri, păr șaten deschis, ochi căprui și la momentul dispariției purta o geacă roșie din fâș și o căciulă roz cu moț.

Şi polițiștii din orașul Ovidiu, județul Constanța, sunt în alertă, după ce o fetiță în vârstă de 6 ani a dispărut de acasă, marți seara. Familia și polițiștii o caută și cer sprijinul populației.

Polițiștii au fost sesizați, în jurul orei 19.00, despre dispariția unei fetițe în vârstă de 6 ani, Denisa Cadrie Memet. Aceasta a plecat de acasă în mod voluntar în jurul orei 18.00, după cum le-a spus mama fetei oamenilor legii.

Nu se știe cu ce era îmbrăcată fata în momentul în care a plecat de acasă. Se pare că aceasta mai pleca de acasă, însă mama știa întotdeauna unde să o găsească.

Polițiștii din Bihor caută o fată de 12 ani, care a plecat în 17 noiembrie din casa bunicii sale din localitatea Diosig și nu s-a mai întors.

Polițiștii au fost sesizați marți de părinții unei fete de 12 ani că aceasta a plecat în dimineața zilei de 17 noiembrie din casa bunicii ei din localitatea Diosig și nu a mai revenit.

Potrivit IPJ Bihor, fata se numește Balogh Andrea și este din comuna Cherechiu, sat Cheșereu.

Fata are 1,40 metri înălțime, 40 de kilograme, constituție slabă, faţă ovală, ochi căprui, păr blond, creț, tuns scurt și nu are semne particulare. La data dispariției era îmbăcată cu tricou alb, pantaloni negri și pantofi sport roșii.

Polițiștii fac apel la populație să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112 în cazul în care au informații despre vreuna dintre fetițele dispărute.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS