Confidenţialitate

Au loc ultimele pregătiri pentru Transylvania Open. Directorul turneului, la Europa FM: „Ne-am asigurat că vom avea un eveniment cât mai sigur”

Sunt ultimele pregătiri pentru turneul de tenis Transylvania Open, care va avea loc săptămâna viitoare la Cluj Napoca. Directorul turneului, Patrick Ciorcilă, spune la Europa FM că organizatorii iau măsuri pentru a se asigura că turneul are loc în siguranță, chiar și în condițiile crizei sanitare grave în care ne aflăm.

„Avem foarte multe reguli, restricții, testări. Trebuie să avem grijă de siguranța participanților. Sunt testări din trei în trei zile. Ne-am asigura că vom avea un eveniment cât mai sigur posibil pentru toată lumea. Odată ce trecem printrun astfel de evenimente, cred că putem organiza cam tot felul de evenimente”, a explicat Patrick Ciorcilă la Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Autoritățile discută zilele acestea despre noi restricții pentru a ține în frâu pandemia, dar Patrick Ciorcilă spune că nu se teme că ar putea pune în pericol desfășurarea turneului.

„Din ultimele informații pe care le am, aceste restricții se vor focusa pe persoanele care nu sunt încă vaccinate. Noi aici suntem participanții, staff, spectatorii, toată lumea intră cu certificat verde la eveniment și este și această limitare de 50% la public. Așa că nu vedem niciun motiv logic să avem vreo restricție. Țările normale din Vest continuă fără restricții pentru că lumea se vaccinează și cred că acesta este drumul pe care trebuie să-l urmăm cu toții”, a mai spus Patrick Ciorcilă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Patrick Ciorcilă povestește la Europa FM ce ar trebui să se întâmple, în opinia sa, pentru ca turneul să aibă succes.

„Prioritatea numărul 1 sunt jucătorii. Dacă nu avem incidente cu ei, accidentări, cazuri pozitive și așa mai departe înseamnă că am avut un eveniment de succes, în primul rând. În al doilea rând, să meargă totul cum trebuie din punctul de vedere al organizării și să avem cât mai multe românce în fazele finale. Noi vrem să promovăm tenisul românesc, să le arătăm și celor mici că se poate face performanță în România și-i clar că vrem să avem cât mai multe fete locale”, a mai spus Patrick Ciorcilă la Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Tragerea la sorți a tabloului principal la Transylvania Open e programată sâmbătă.