Atenţionări de ceaţă şi vânt puternic pentru localităţi din 8 judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri seară, mai multe atenţionări de ceaţă şi vânt puternic, valabile în orele următoare pentru localităţi din judeţele Olt, Dolj, Sibiu, Braşov, Gorj, Hunedoara, Caraş-Severin şi Timiş.

Potrivit meteorologilor, până la ora 21.00, în localităţi din judeţele Olt şi Dolj, ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

În judeţele Sibiu şi Braşov, până la ora 20.00, intensificările vântului vor atinge şi depăşi la rafală 60…70 km/h iar în zona montană înaltă 80-90 km/h, spulberând zăpada pe creste.

Tot până la ora 20.00, în zonele de munte din judeţele Gorj şi Vâlcea, la altitudini de peste 1.900 m, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 90-100 km/h şi transport de zăpadă care reduce vizibilitatea.

În localităţi din judeţele Hunedoara, Caraş-Severin şi Timiş intensificările vântului vor atinge la rafală viteze de 65-75 km/h. La munte, la altitudini de peste 1.700 m, vor fi rafale de 90-100 km/h.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS