Confidenţialitate

Atentatele din Bruxelles: Celebrităţile îşi exprimă solidaritatea pe reţelele de socializare

Numeroase staruri internaţionale au adus un omagiu victimelor atentatelor din BruxellesReese Witherspoon, Rihanna, Naomi Campbell sau Miley Cyrus sunt doar câteva dintre celebrităţile care au scris mesaje de solidaritate prin intermediul reţelelor de socializare.

Sub aceleaşi hashtag-uri percutante, celebrităţile de la Hollywood au exprimat durere şi furie în faţa tragediei de pe tărâm european.

Actori, cântăreţi şi staruri de pe Broadway au transmis mesaje ce pledează pentru pace.

“În această zi, inima mea este alături de toţi oamenii din Belgia. #PrayForBrussels”, a scris actriţa americană Reese Witherspoon pe contul ei de Instagram.

On this day, my heart goes out to all the people of Belgium. #PrayForBrussels ❤️?❤️?❤️?❤️

A photo posted by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

“Terorismul este înfricoşător, nu funcţionează în logica lumii ăsteia. Dalai Lama spunea că iubirea şi compasiunea sunt necesităţi, nu chestiuni ce ţin de lux. Fără sentimentele astea, umanitatea nu poate supravieţui. Lumea cade în genunchi în faţa atrocităţilor comise de terorism”, a scris Khloe Kardashian, adăugând hashtag-urile #PrayForBrussels #PrayForPeace şi #PrayForUsAll.

“Inima şi gândurile mele sunt alături de oamenii din Bruxelles”, a scris Naomi Campbell pe Twitter.

“Ne rugăm pentru cei care au fost afectaţi de actele de terorism în lume şi, cel mai recent, în Bruxelles… Sfâşiertor!”, a postat Rihanna pe contul de Twitter.