Confidenţialitate

Atentate Bruxelles: Un tânăr de 19 ani, supravieţuitor după trei atacuri teroriste

Mason Wells, un tânăr de 19 ani, s-a aflat în ultimii ani în mijlocul a trei atentate teroriste. El a supravieţuit exploziilor din 2013 din oraşul american Boston, a fost în Paris în noiembrie 2015, iar marţi a suferit doar o ruptură la tendonul lui Ahile după atentatele teroriste din Bruxelles.

Tânărul mai are răni vagi pe chip de la scânteile bombelor şi arsuri de gradul doi şi trei pe faţă şi mâini.

Mason Wells şi câţiva prieteni de-ai săi s-au aflat ieri pe aeroportul Zaventem din Bruxelles.

Tatăl său a povestit că Mason trece fără suferinţe psihice peste astfel de experienţe pentru că este o fire destul de fermă în faţa vicisitudinilor.

În 2013, adolescentul mersese la maratonul din Boston împreună cu tatăl său pentru a-şi susţine mama, care concura. Tatăl şi fiul se aflau aproape de linia de sosire, atunci când au început exploziile. În noiembrie 2015, adolescentul era în Paris, pe timpul atentatelor.

Nouă cetăţeni americani au fost răniţi marţi în deflagraţiile de la Bruxelles.

La aeroportul Zaventem din Bruxelles s-au înregistrat marţi două explozii, iar o a treia bombă a explodat  la metrou, în staţia Maelbeek. 31 de oameni au murit, iar 205 au fost răniţi.

Pe 15 aprilie 2013, două bombe au explodat în aproierea liniei de sosire de pe o pistă unde se organiza un maraton anual în Boston. Trei persoane au murit, iar peste 260 au fost rănite.

Atacurile teroriste de pe 13 noiembrie 2015 petrecute în Paris s-au soldat cu 130 de victime.