Confidenţialitate

Argentina este pe punctul să rateze calfiicarea la Cupa Mondială

Reprezentativa pumelor a remizat 0-0 pe teren propriu cu Peru și înaintea ultimei etape a preliminariilor sud-americane nu prinde nici măcar barajul, ocupă locul al 6-lea. Messi a fost titular dar Dybala și Icardi au fost lăsați pe bancă,fiind preferat atacantul Benedetto, golgheterul lui Boca Juniors. Argentina a înregistrat a 3-a remiză la rând și rămâne cu un singur gol marcat în ultimele 4 meciuri.
Nici Uruguay nu a reușit să înscrie pe terenul ultimei clasate, Venezuela, chiar dacă i-a avut în atac pe Suarez și Cavani, a fost deasemenea 0-0. Columbia a pierdut și mai surprinzător, acasă, 1-2 cu Paraguay. Falcao a deschis scorul în minutul 79 iar oaspeții au răsturnat rezultatul în minutele 89 și 92. În fine, Chile a profitat din plin, și a trecut cu 2-1 de Ecuador.
Înaintea ultimei runde, Brazilia este calficiata și iese din discuție. Mai rămân 3 locuri calificante direct și o poziție pentru baraj.

 

1. Brazilia              38 puncte

2. Uruguay            28

3. Chile                  26

4. Columbia          26

………………………………

5. Peru                    25

………………………………

6. Argentina          25

7. Paraguay           24

Ultimele meciuri se vor juca miercuri: Uruguay – Bolivia, Brazilia – Chile, Paraguay – Venezuela, Ecuador –Argentina și Peru – Columbia. Argentina a mai ratat doar ediția din 1970 a Cupei Mondiale.