Confidenţialitate

Arad: Trei tineri prinși la braconaj s-au răsturnat cu mașina când încercau să scape de poliție. Unul dintre ei trebuia să fie în carantină | AUDIO

Trei tineri din județul Arad, prinși la braconaj, s-au răsturnat cu mașina încercând să scape de polițiști. Ulterior s-a descoperit că unul dintre ei trebuia să fie în carantină, la domiciliu. Toți sunt acum cercetați penal pentru braconaj cionegetic.

Cei trei tineri au fost descoperiți ca urmare a unui control pe care polițiștii din Arad și pădurarii le-au efectuat pe fondul de vânătoare nr.19 Șiclău-Grăniceri.

„Cei 3 nu au oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, încercând să se sustragă cu un autoturism, dar la scurt timp au pierdut controlul volanului și s-au răsturnat în afara părții carosabile. Din verificări a reieșit că niciunul din cei 3 tineri nu deține autorizație de vânătoare și nici de arme și muniții, totodată tânărul de 24 de ani figura ca fiind în carantină la domiciliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Polției Arad, Livia Pescar, pentru Europa FM.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Autor: Ciprian Boițiu

Sursa foto: Unsplash / Andrea Ferrario

Citește și: Belgia: Un medic este cercetat pentru că ar fi eliberat 2000 de certificate false de vaccinare | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.