Confidenţialitate

Belgia: Un medic este cercetat pentru că ar fi eliberat 2000 de certificate false de vaccinare | AUDIO

În Belgia se derulează o anchetă ce privește certificatele false de vaccinare anti-COVID. Un medic este cercetat pentru că ar fi eliberat 2.000 de astfel de documente. El ar fi primit bani pentru a introduce numele pacienților în platformă, chiar dacă nu i-ar fi imunizat.

În centrul anchetei este un medic din regiunea Valonia. El a ridicat suspiciuni după ce a introdus în platforma de imunizare un număr foarte mare de persoane din întreaga regiune. Apărea ca și cum le-ar fi imunizat la diverse ore din zi și din noapte.

Ministrul Sănătății din Valonia a făcut anunțul, la postul public belgian de radioteleviziune. A descris drept astronomic și greu de crezut numărul de 2000 de persoane care ar fi fost imunizate de o singură persoană.

A vorbit deja de o decizie a instanței care nu-i mai permite medicului respectiv să introducă în sistem nume de persoane vaccinate.

A numit întreaga afacere drept un scandal sanitar important, pentru că poate duce la pierderea încrederii populației în sistmul medical.

Și alți doctori sunt vizați de anchete similare, au mai spus autoritățile din Belgia.

Citește și: Valeriu Gheorghiță: Nu există o legătură științifică între numărul prea mare de anticorpi și bolile autoimune | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.