Confidenţialitate

APT vrea să organizeze un pelerinaj fără consum de alimente pe o distanță de 1000 de kilometri: „1 milion de pași pentru Dumnezeu”

Asociația Postului Terapeutic – APT – vrea să organizeze un pelerinaj fără consum de alimente, din 7 mai până pe 29 mai. Paricipanții vor merge 1020 de kilometri, din Iași până în București cu scopul de a-i aduce o jertfă lui Dumnezeu. Ruta pe care vor merge pelerinii este Iași – Vatra Dornei – Cluj – Alba Iulia – Curtea de Argeș – Câmpulung Muscel – Brașov – București, iar aceștia nu vor consuma alimente, ci doar apă, scrie Ziarul de Iași.

Organizatorii, Asociația Postului Terapeutic, menționează că: „Noi nu avem ce jertfi cu adevărat lui Dumnezeu pentru că pe toate le avem închiriate de la înaintașii noștri. Singura jertfă care are sens este jertfa timpului nostru pentru Dumnezeu și jertfa voinței fiecăruia”.

Pierderea calorică va fi foarte mare și se estimează că pelerinii ar putea pierde până la 20 de kilograme pe tot parcursul pelerinajului.

La nivel mondial au mai avut loc doar două astfel de pelerinaje: în Suedia și în Franța. În Suedia au participat 11 medici și au parcurs 540 de kilometri, iar în Franța a fost vorba despre câteva zeci de persoane care au mers 14 zile pentru același scop.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Timișoara: O femeie a sărit în brațe cu cei doi copii minori de la etajul 10 al unui bloc. Toți trei au decedat