Confidenţialitate

Timișoara: O femeie a sărit în brațe cu cei doi copii minori de la etajul 10 al unui bloc. Toți trei au decedat

La Timișoara, o femeie de 32 de ani s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii minori pe care îi avea. Nu se cunosc deocamdată motivele care au dus la acest gest extrem.

Șocanta întâmplare s-a petrecut puțin înainte de ora 10.00, marți dimineața, într-un cartier de la marginea Timișoarei. Femeia, împreună cu cei 2 copii ai ei, un băiețel de 3 ani și o fetiță de 6 ani, a urcat pe terasa unui bloc de 10 etaje.

În brațe cu cei mici, mama de 32 de ani a ales să-și pună capăt zilelor. Locatarii care i-au găsit inconștienți pe cei trei pe caldarâmul din fața imobilului au dat imediat alarma, iar la locul tragediei au intervenit nu mai puțin de 4 echipaje SMURD.

Tânăra și baiețelul au murit pe loc, iar medicii au facut eforturi disperate să o resusciteze pe fetiță. În ciuda manevrelor, după aproape o oră micuța de 6 ani a fost declarată decedată.

Trupurile neînsuflețite au fost preluate de medicii legiști pentru autopsie. Vecinii sunt socați de cele întâmplate și au povestit că nu o cunosc pe femeia care s-a sinucis, întrucât nu locuia în zonă.

Femeia era divorțată dar în urmă cu 2 săptămâni a depus o cerere la primărie pentru a se căsători cu fostul soț. Acesta era plecat în Austria.

Polițiștii și procurorii au deschis o anchetă în cazul de la Timișoara și fac cercetări pentru ucidere din culpă dar și omor, în încercarea de a înțelege ce anume a împins-o pe femeie la gestul extrem și în ce condiții s-a petrecut nenorocirea.