ANM: Vremea va fi oscilantă în următoarele două săptămâni

Vremea va fi oscilantă în următoarele două săptămâni, anunță meteorologii. Până pe 30 aprilie, vor fi intervale cu ploi abundente, dar și zile însorite cu temperaturi ridicate.

Locuitorii din vestul țării au parte de o săptămână cu temperaturi scăzute – valorile termice maxime nu vor depăși 15 grade. Temperaturile cresc săptămâna viitoare, când maximele vor ajunge la 19 grade.

În Transilvania, săptămâna aceasta, temperaturile minime vor fi sub limita de îngheț în orele dimineților. Se încălzește săptămâna viitoare, când maximele ajung la 14-18 grade.

Vreme deosebit de rece săptămâna aceasta și în Moldova, cu temperaturi negative noaptea și maxime de cel mult 7 grade la prânz. Săptămâna viitoare se încălzește, însă între 28 și 30 aprilie vor fi din nou condiții de precipitații.

Frig și ploi în Muntenia și Oltenia săptămâna aceasta. De săptămâna viitoare, temperaturile cresc, ajungând la maxime de 20 de grade.

La munte, se vor înregistra temperaturi negative pe timpul nopților. Se încălzește ușor abia de lunea viitoare, când la prânz se vor înregistra maxime de 9 -10 grade.

La malul mării, va fi frig și va ploua până vineri, pentru cA apoi temperaturile să crească ușor… weekendul viitor maximele vor urca la 17-18 grade.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS