Andrei Stoica: ”Nu exclud ca în 2016 să lupt și în gale de MMA”

La început de an sportivii își fac planuri pentru urmptoarea perioadă competițională.

Andrei Stoica spune, într-o declarație pentru Europa FM, că nu exclude ca în acest an să lupte și în Galele MMA și în circuite din străinătate.

”O luptă de MMA e altceva față de confruntările pe reguli de kickboxing. Nu mă sperie această idee, dimpotrivă. Sunt foarte motivat la început de an și vreau să ating noi culmi”, a declarat Andrei Stoica.

În perioada sărbătorilor, Andrei Stoica s-a antrenat pentru a se menține în formă și a nu-și ieși din ritm.

Între două meniuri tradiționale, sportivul a respectat programul pe care îl are în timpul anului și, cu aceeași conștiinciozitate și rigoare, urcă în ring ori de câte ori are ocazia.

O familie obișnuită cu victorii

Victoriile sunt la ordinea zilei în familia Stoica, și asta pentru că fratele mai mic al lui Andrei, Bogdan Stoica a câștigat recent meciul din Torino, în care l-a invins prin knock-out pe spaniolul Damian Garcia.

Mister KO, așa cum mai este numit Andrei Stoica, a fost de neînvins vreme de trei ani. Sportivul a deținut centura de campion mondial ani la rând, până la meciul cu spaniolul Jorge Loren. Înaintea întâlnirii pierdute în noiembrie 2015, Andrei Stoica a avut opt succese consecutive şi reușișe să-i învingă prin KO și pe ultimii doi aspiranţi oficiali la titlul Superkombat, Moises Baute şi Fred Sikking.

Pentru 2016, Andrei Stoica și-a propus sa își recupereze titlul și să lupte din nou în circuitul Glory.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS