Andrei Stoica, din nou in ring

Campionul mondial, Andrei Stoica, va lupta, în data de 19 iunie, la Constanţa, în cadrul celui de-al treilea Superkombat World Grand Prix din 2015.

“Mister KO” Andrei Stoica se va duela cu francezul Abdarhmane Coulibaly într-un super-fight, ultimul înainte ca sportivul roman să îşi apere centura mondială pe 1 august.

Originar din Mali, Coulibaly a fost în 2013 campion mondial atît la amatori, cît şi la profesionişti, iar în cariera sa a cîştigat împotriva unor sportivi precum Sahak Parparyan şi Alexei Kubin.

Sunt increzator ca voi castiga si aceasta lupta. Emotiile sunt firesti, dar le dozez in asa fel inca sa fie constructive. Ma asteapta o vara plina de provocari si sper ca iubitorii sportului pe care il practic sa-mi fie alaturi. Cei doi copii ai mei, Albert si Alex, imi dau o putere incredibila si astfel reusesc sa nu imi pun bariere, a declarat Andrei Stoica pentru Europa FM.

Unul dintre cei mai iubiti sportivi din tara, Andrei Stoica, a intrat in ring la categoria profesionisti acum 5 ani, iar acum este unul dintre cei mai cunoscuti luptatori din Europa.

Debutul sau pe scena mare a avut loc in 2010, au urmat apoi 19 meciuri ce l-au propulsat in circuitul GLORY, promotia cu cei mai buni luptatori de kickboxing din lume.

„Mister KO”, asa cum este poreclit Andrei, a castigat in 2013 centura de campion mondial Superkombat, in fata lui Andrei Hutnik, centura pe care si-a aparat-o pana in momentul de fata.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS