Confidenţialitate

Andreea Marin: “Eu, atât cât am trăit cu un om, am trăit poveşti intense de dragoste adevărată, pe care nu le regret” – VIDEO

Cuvântul preferat al Andreei Marin, ”dragoste”, este, de asemenea şi cuvântul care o descrie, după cum a mărturisit, sâmbătă, în emisiunea La Radio cu Andreea Esca.

“Iubesc nelimitat şi dăruiesc, chiar dacă, uneori, de partea cealaltă nu există apreciere. Poate fi un om apropiat, poate fi un om de departe care uită să îţi mai spună un “mulţumesc”. Asta sunt eu: un suflet toată”, mărturisește vedeta TV, vizibil emoționată de subiect.

Andreea Marin spune că nu regretă relaţiile de dragoste pe care le-a avut până acum: “Eu atât cât am trăit cu un om, am trăit poveşti intense de dragoste adevărată, pe care nu le regret. Deci nu am de ce să privesc cu lacrimi în urmă”.

Prima sa căsătorie a fost la vârsta de 18 ani şi îşi aminteste cu drag de primul ei soţ: “La 18 ani m-am măritat. A fost prea curând, prea repede. N-am realizat eu povestea asta, dar a fost din dragoste. Şi a fost un om minunat. Primul meu soţ a fost un om extraordinar de care a meritat să mă îndrăgostesc. Apoi am evoluat pe direcţii diferite. Asta a fost problema noastră, ca să zic aşa, dar cât voi trăi îmi voi aminti de el frumos şi cu mare drag.”

După câţiva ani în care a fost singură, în timpul în care era prezentatoarea emisiunii “Surprize, surpize”, Andreea Marin s-a îndrăgostit de Ştefan Bănică Jr, despre care spune că “era un om cu versurile la el, cu ochi frumoşi. […] Şi a fost de ajuns.”

Împreună au  fiică, Violeta, pentru care Andreea spune că a renunţat la cariera în televiziune, astfel încât să poată  petrece mai mult timp cu ea  şi pentru a de ocupa îndeaproape de creșterea ei.
“Violeta. E o amintire pe care o am sub ochi în fiecare zi a vieţii mele şi nu există nimic mai preţios ca asta. Deci, e cel mai frumos dar pe care o femeie îl poate primi.”, spune despre cea mai frumoasă amintire din perioada căsniciei sale cu Ştefan Bănică Jr.

Despre cea de-a treia sa căsătorie, Andreea Marin nu poate dezvălui prea multe detalii, “nu îmi doresc să intru într-o discuţie despre Tuncay (n.r. Tuncay Ozturk) , mai cu seamă că noi suntem acum într-un process de divorţ care trebuie să îşi urmeze cursul firesc. Dar pot să spun că nu am vrut să mă căsătoresc a treia oară. Asta pot să îţi spun cu siguranţă. Aici el a insistat foarte mult, o chestiune de principiu. Eu nu am vrut asta, însă, până la urmă, am înţeles că l-aş fi rănit pe el. Adică, că el nu ar fi putut trăi aşa pur şi simplu. Şi pentru că îl iubeam, până la urmă am acceptat.”
Andreea Marin spune în emisiunea de la Europa FM că în această ultimă relaţie s-a schimbat şi a renuntat la anumite lucruri.

“Am renunţat şi pentru că, îndreptându-mă spre maturitate, nu mai eram o puştoaică sau o femeie aşa, între două vârste. […]şi am descoperit nişte lucruri pe care nu le ştiam înainte. De exemplu, am descoperit că îmi place să gătesc, că îmi place grădinăritul, că îmi place să călătoresc. Că îmi plac nişte lucruri pentru care eu nu îmi dădeam timp. Eu înainte nu aveam timp. Mi-am reorganizat viaţa în aşa fel încât să am timp şi pentru aceste lucruri ce nu încăpeau în viaţa mea înainte”, mărturisește vedeta.

Pentru Andreea, fiica sa este prioritatea şi, deşi acum este implicată în multe proiecte, a reuşit să găsească un echilibru între viaţa profesională şi timpul petrecut cu familia sa, “niciodată plecările mele nu sunt lungi pentru că acum totul se învârte în jurul ideii că nu trebuie să lipsesc mult de lângă copilul meu. Deci, plec azi, vin mâine. Sau, uneori, îmi iau copilul cu mine”, spune Andreea Marin în emisiunea La Radio cu Andreea Esca.