Confidenţialitate

Andreea Bălan, despre ”Amintiri”: Piesa a apărut în ”ziua în care am dat viață și totodată ziua în care m-am renăscut și mi s-a dat o a doua șansă”

În Clubul de Seară, la Europa FM, Andreea Bălan a povestit despre o piesă specială, ”Amintiri”, lansată în urmă cu câteva zile, despre care a mărturisit că se leagă de mai multe evenimente speciale din viața ei.

”Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă deoarece este ziua în care am dat viață și totodată ziua în care m-am renăscut și mi s-a dat o a doua șansă. Și de aceea vreau ca în fiecare an, pe 4 martie, să lansez o piesă de suflet. Anul trecut am lansat «Inimă de fier», melodie care mă reprezintă și îmi dă putere, iar anul acesta lansez «Amintiri», o piesă foarte emoționantă, care spune povestea copilăriei și adolescenței noastre”, a spus Andreea Bălan.

”Amintiri” a fost compusă de Ionuț (Papu) Bacula și Vlad Manolache, alături de care Andreea Bălan a colaborat și pentru piese precum „Inimă de fier”, „Am crezut în basme”, dar și „Poveste de toamnă”.