Confidenţialitate

Andreea Bălan prezintă ”Soare după nori”, în avanpremieră la Europa FM, în Clubul de Seară

Miercuri, Andreea Bălan prezintă ”Soare după nori”, în avanpremieră la Europa FM, în Clubul de Seară. Cu 24 de ore înainte de lansarea oficială a piesei și a videoclipului său, Andreea Bălan a adus noul single în cel mai mare club din România.

Într-o discuție cu Toader Păun, Andreea Bălan a vorbit despre versurile sensibile ale piesei, dar și despre ce videoclip i-a pregătit.

“«Soare după nori» este o piesă care mă reprezintă cel mai bine și în care mi-am pus tot sufletul. Pe de o parte, prin acest single, mă arăt atât vulnerabilă, cât și puternică după foarte multe experiențe frumoase sau mai puțin frumoase din viața mea, iar pe de altă parte acesta dezvăluie totodată apogeul vindecării mele.

Așa cum puteți vedea și în videoclip, este momentul în care las tot trecutul în urmă și merg înainte senină și zâmbitoare. Mulți dintre noi trecem prin diferite stări și experiențe care ne transformă și ne formează că oameni și sunt convinsă că pe mulți dintre voi vă va motiva și vă va face să vă dați seama cât de puternici sunteți”, povestește Andreea Bălan.

„Soare după nori” face parte din cel mai recent material discografic lansat de către Andreea Bălan, un album motivațional ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale ale artistei. Printre melodii se numără „Inimă de fier”, „Am crezut în basme”, „Nu mai doare” și „Iubește-mă, nu”, dar și alte piese noi.