Confidenţialitate

Clubul de Seară, de la Europa FM, cea mai ascultată emisiune de la 19 la 21, are un nou prezentator: Alina Chinie

Cel mai mare club din România, Clubul de Seară, emisiunea radio care adună cei mai mulți români pe aceeași frecvență, în rândul posturilor private de radio, are – începând din luna februarie – o nouă gazdă: Alina Chinie.

Cu o bogată experiență în media și lumea artistică, Alina Chinie va asigura, seară de seară, pe frecvențele Europa FM, o atmosferă relaxantă, cu informații din lumea showbiz-ului, dar și descoperiri care ne pun pe gânduri sau care trezesc zâmbete largi. Programul include, desigur, cea mai bună muzică de ieri și de azi.

“Colaborarea cu Europa FM a apărut după ceea ce eu am numit alți 7 ani de acasă.  A fost un drum extrem de interesant, din 2015 și până acum, pentru că am luat-o de la zero, intenționat. M-am izolat de lume, timp în care am evoluat, am învățat să fac lucruri noi și am început să îmi construiesc o altă carieră, separată de cea a veveriței. Nu o să mint, să spun că a fost ușor. Nici nu ar fi trebuit să fie ușor! Iată-mă, totuși, la casa mea. Așa m-am simțit, când m-am așezat la pupitrul Europa FM.

Am muncit mult ca să îmi dau seama cine sunt și să ajung să fiu conștientă de tot ce pot să fac. Cred că dacă nu găseam aceste răspunsuri, nici nu ajungeam în această familie. Asta mă va ajuta să dau înapoi numai iubire, să fiu eu și să las munca mea să îi bucure și pe ceilalți, fie că e vorba de muzică, radio sau actorie, iar Europa FM  este locul unde simt că pot să fac toate acestea. Întâlnirile noastre, de la 19 la 21, în Clubul de Seară de la Europa FM, vor aduna noi motive de bucurie pe care să le celebrăm pe aceeași frecvență”, spune Alina Chinie.

De la vârsta de 6 ani, Alina Chinie are o relație specială cu universul artelor. A colaborat, timp de 10 ani, cu PRO TV, pentru emisiunile “Dansez pentru Tine” și “La Măruță”, cântând alături de colega ei, Mădălina Petre, în trupa RedBlonde. În  2010 a intrat în lumea dublajelor de desene animate, loc în care a rămas, până în prezent, împrumutându-și vocea unora dintre cele mai cunoscute printese Disney și nu numai. După ce a încheiat colaborarea cu televiziunea, Alina a continuat să dubleze desene, și-a început propriul proiect muzical, a intrat în lumea creatorilor de conținut, a jucat în spectacole de teatru și improvizație, dar a cochetat și cu lumea radioului. Din luna februarie, Alina Chinie s-a alăturat echipei Europa FM.

Emisiunea Clubul de seară (luni – joi, 19.00 – 21.00) este cea mai ascultată emisiune la nivel național dintre stațiile private, potrivit datelor ultimului Studiu de Audiență Radio, comunicate în luna ianuarie. Clubul de Seară atrage pe frecvențele Europa FM peste 350.000 de ascultători seară de seară, cu aproape 100.000 mai mulți decât în anul precedent. Până în această lună, emisiunea a fost realizată de Toader Păun, care mai prezintă la Europa FM seria de interviuri Oameni de milioane, dar și emisiunea Misiunea Verde, alături de Mona Nicolici. Toader Păun a fost numit în septembrie 2021 director de programe al Europa FM.