Andrea Bocelli va cânta pentru români pentru prima dată

Pentru prima oară în România, pe 10 mai 2013, în Piaţa Constituţiei din Capitală, românii vor avea şansa să petreacă o seară în compania ‘Legendei noului mileniu’, cum a fost numit Andrea Bocelli

Andrea Bocelli va cânta pentru pentru prima dată în România, pe 10 mai 2013, într-un concert care va avea loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Printre piesele care vor fi incluse în spectacol se află ‘Time To Say Goodbye’, ‘Con te Partiro’, ‘Vivo Per Lei’, ‘Besame Mucho’ şi ‘Nessun Dorma’, anunţă organizatorii, Project Events.

Biletele pot fi cumpărate din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, librăriile Adevărul, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi staţia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro şi myticket.ro.

Există şase categorii de preţuri pentru bilete cu loc şi o categorie de preţ pentru bilete în picioare.

Preţurile biletelor sunt: zona VIP – 1.400 de lei, categoria I – 900 de lei, categoria a II-a – 750 de lei, categoria a III-a – 550 de lei, categoria a IV-a – 350 de lei, categoria a V-a – 250 de lei şi ‘în picioare’ (fără loc) – 150 de lei.

Negocierile pentru aducerea lui Andrea Bocelli la Bucureşti s-au întins pe o durată de peste un an.